Smaragd’s Buitenzonwering

Terrasschermen

Het buitenleven wordt steeds belangrijker en daarbij sluiten de gebalanceerde knikarmen van Sunco zeer zeker aan. De optimale beleving van tuin en terras. ’s Avonds blijft de warmte lekker hangen en u kunt extra lang genieten tijdens het mooie voorjaar, zomer en nazomer. En voor de momenten dat het echt warm wordt biedt Sunco juist weer verkoeling.

Markiezen

Van welke kant de zon ook komt, een markies biedt altijd optimale bescherming. Naast het weren van de zon heeft de markies nog een functie; door de nostalgische uitstraling en de fraaie uitvoering van de kap is de markies ook een verfraaiing voor de gevel. Dit geldt niet alleen voor een klassiek pand, ook op een modernere bouwstijl kan de markies voor een verrassend effect zorgen.

Screens

De vlakhangende screen is enorm in opkomst vanwege haar doelmatigheid zonder dat het uitzicht wordt belemmerd. De screen filtert het licht en is perfect geschikt als warmte-wering. U kunt kiezen voor het traditonele screen of de Lockscreen. De lockscreen houdt het doek strak tussen de geleiders en met het grote gewicht van de onderlat zorgt het ervoor dat de wind er weinig vat op heeft.

Rolluiken

Veelal is er voor projecten andere vormen van bediening nodig zoals mono-commando of elektrische besturingen. En qua materiaal moet het ook aan diverse richtlijnen voldoen die voor levering aan de consument geen vereiste is (Arbo, EPC). Zo hebben wij een breed scala aan technische en vlam-vertragende stoffen die niet in onze regulaire collectie zijn opgenomen.
De juiste binnen- of buitenzonwering kan voor een behaaglijk binnenklimaat zorgen en een enorme energiebesparing mogelijk maken, zeker middels automatisch geregelde producten.
Share This