SMARAGD’S FRACTIONS

Fractions

Soms kan een kleine verandering een wereld van verschil maken. Fractions zijn ontworpen met gevoel voor schoonheid en de wil om voorbij te gaan aan de pure functionaliteit. Fractions geven uw interieur een extra dimensie. Het lichtspel decoreert de ruimte en geeft een artistieke of zelfs romantische touch aan uw thuisgevoel. U blijft natuurlijk zelf de creator; de patronen kunnen groter of kleiner gemaakt worden tot de perfecte sfeer gevonden is.

De keuze van de plaatsing hangt sterk af van de situatie. Wilt u namelijk de luiken 180 graden kunnen omslaan, dan dienen Fractions zo kort mogelijk op de hoek van de stijlen te worden gemonteerd. Naast “in-de-dag” montage kunnen Fractions ook “op-de-dag“ worden geplaatst. Door toepassing van een bovenprofiel sluiten Fractions met onzichtbare magneten in dichtgevouwen situatie tegen het bovenprofiel en in opengevouwen toestand tegen elkaar. In het midden houden de in het profiel opgenomen magneetbanden de panelen strak op elkaar; supercompact. De bediening van de Fractions is eenvoudig door middel van een knop. De lichtsleuven schuift men dicht door de knoppen omhoog te bedienen. Tevens kunnen de Fractions als luiken geopend of gesloten worden.

In gesloten situatie bieden Fractions ook nog een extra isolatiepaneel voor zicht, licht, lucht, warmte, geluid en veiligheid. De toepassing hoeft zich niet eens te beperken tot een raam of deur. Hoe en waar u het daglicht gebruikt voor uw toepassing maakt niet uit; gebruik het in uw voordeel. Het licht verplaatst zich als een zonnewijzer door het interieur en maakt zelfs van een lege ruimte een sfeervolle kamer zodra de zon op het raam valt. De spreiding van dicht licht kan door de gebruiker worden beïnvloed door het licht te knijpen, zoals dat ook met de ogen gebeurt zodra het licht te fel is.

Share This